top of page
photo_2023-10-13_10-47-00.jpg

Mandal hotell Norge

Kjøbmandsgaarden Hotel

Velkommen til Kjøbmandsgaarden Hotel. Våre ansatte vil gjøre oppholdet ditt hyggelig og varmt. Komfortabel seng og utmerket frokost venter på deg. Bestill et rom eller kontakt oss for å starte ferien med oss.​

photo_2023-10-13_10-29-18 (2).jpg

You can also enjoy delicious food in our restaurant

woman in Hotel in Mandal

Stillhet og fred på hotellet

Fra det øyeblikket du ankommer Kjøbmandsgaarden Hotel tar vi oss av alle dine behov. Vi tilbyr møtelokaler og cateringtjenester 24 timer i døgnet, 7 dager i uken. Hvert rom er innredet med forståelse for din komfort, komfortable senger, varme farger og naturlige materialer. Du kan alltid stole på oss.​

Screenshot_364.png

På hotellet vårt tilbyr vi

Funksjonalitet du vil elske

Gratis wifi

Enten du er her for forretninger eller fritid, kan du stole på en sømløs nettopplevelse. Nyt rask og pålitelig internettilgang under hele oppholdet uten ekstra kostnader

Gratis frokost

På hotellet vårt tror vi at en flott dag begynner med en solid frokost, og vi er glade for å kunne tilby deg en gratis frokost under oppholdet. Nyt et deilig og nærende måltid uten ekstra kostnad. Vi tilbyr en rekke alternativer som passer din smak, fra kontinental frokost med ferske bakverk og frukt til varm frokost med egg, bacon og mer.

24/7 service

Kundene våre fortjener det høyeste nivået av støtte, og vi jobber utrettelig for å opprettholde disse standardene.  Kundeservice er kjernen i alt vi gjør.

Restaurant

Nyt bekvemmeligheten av å spise på samme sted hvor du slapper av og hviler deg. Du trenger ikke å bekymre deg for reservasjoner eller begi deg ut på jakt etter et godt måltid. Restauranten vår er her for å gi deg den ultimate matopplevelsen, alt under samme tak

Kontakt

Store Elvegate 57, 4517 Mandal, Norway

+47 38 26 12 76

  • Facebook
  • Instagram

Thanks for submitting!

photo_2023-10-13_10-29-16 (3).jpg

Klassiske norge hoteller

Unn deg den fantastiske skjønnheten i Mandal på hotellet vårt i Mandal, din inngangsport til kystparadiset. Vår forpliktelse til å tilby det beste innen overnatting og gjestfrihet sikrer at oppholdet ditt blir minneverdig.

Hotellet vårt i Mandal ligger i hjertet av denne fortryllende kystbyen, noe som gjør det til det ideelle utgangspunktet for din utforskning av regionens naturlige skjønnhet og kulturelle attraksjoner. Enten du leter etter et romantisk tilfluktssted, en familieferie eller et soloeventyr, er vårt utvalg av rom og suiter det perfekte fristed for deg.

Nyt vidstrakt utsikt fra komforten av rommet ditt, hvor moderne bekvemmeligheter sømløst blander seg med Mandals rolige atmosfære. Høyhastighets Wi-Fi og kabel-TV holder deg koblet til verden mens du nyter den lokale sjarmen. Trenger du å ta igjen jobben? Våre velutstyrte rom inkluderer et skrivebord med utsikt, slik at du kan holde deg produktiv i en herlig setting.

Våkn opp til en deilig, gratis frokost inkludert i oppholdet. Nyt et solid måltid som gir næring til dagens eventyr. Enten du er her for forretninger eller fritid, serverer frokostpålegget for enhver smak.

Mandal er en by med uendelige muligheter, og hotellet vårt i Mandal sikrer at du er i sentrum av det hele. Utforsk den unike kulturen, begi deg ut på utendørseventyr, eller bare slapp av ved kysten. Med stranden bare noen øyeblikk unna, historiske steder i nærheten og byens sjarmerende gater som lokker, er det alltid noe å se og gjøre.

Klar for å oppleve Mandals underverker? Å reservere rom på hotellet vårt i Mandal er en lek. Sikre ditt opphold nå for å legge ut på en ekstraordinær kystreise. Vi gleder oss til din ankomst, og vi er forpliktet til å gjøre ditt Mandal-besøk til en virkelig uforglemmelig opplevelse.

bottom of page