top of page

Hotel in Mandal

Velg et av våre fantastiske rom og nyty et luksuriøst opphold i vår Kjøbmandsgaarden hotell

Mindre Dobbeltrom

Welcome to our cozy and efficient hotel room, designed to provide you with a comfortable and convenient stay.

from 1050 kr

photo_2023-10-13_10-29-07 (3).jpg

Dobbeltrom

Welcome to our cozy and comfortable hotel room in Kjøbmandsgaarden hotel

from 1150 kr

photo_2023-10-13_10-29-05.jpg

Familierom

Welcome to our most spacious and inviting hotel room in Kjøbmandsgaarden hotel, where comfort and convenience blend seamlessly to create an exceptional experience.

from 1350 kr

photo_2023-10-13_10-29-10.jpg

Book a room in Mandal

Opplev sjarmen til Mandal som aldri før når du bestiller ditt neste opphold på vårt eksepsjonelle hotell i Mandal. Med en førsteklasses beliggenhet i hjertet av byen, tilbyr vi et perfekt utgangspunkt for din utforskning av denne pulserende kystdestinasjonen.

Vårt hotell i Mandal er designet med tanke på din komfort og bekvemmelighet. Du vil finne en rekke velutstyrte rom og suiter for å passe dine preferanser, som hver tilbyr en unik blanding av moderne bekvemmeligheter og et snev av lokal karakter.

 

Enten du er alenereisende, et par som søker en romantisk ferie eller en familie på ferie, har vi den perfekte innkvarteringen for deg.

Våkn opp til en fantastisk utsikt og nyt den varme, innbydende atmosfæren på hotellet vårt. Nyt bekvemmeligheten av moderne bekvemmeligheter, inkludert høyhastighets Wi-Fi og kabel-TV på rommet ditt. Trenger du å ta igjen jobben? Sett deg ned ved pulten og vær produktiv mens du ser ut på de vakre Mandal-omgivelsene.

​Etter en god natts søvn, start dagen med vår gratis frokost, inkludert i prisen for oppholdet. Nyt et deilig og solid måltid for å gi energi til eventyrene dine. Enten du er her for forretninger eller fritid, vi har dekket morgenene dine.

I Mandal er du aldri langt unna handlingen. Utforsk byens unike kultur, pittoreske landskap og utendørsaktiviteter. Enten det er en dag på stranden, et besøk til historiske steder eller en spasertur gjennom det sjarmerende sentrum, er det alltid noe å se og gjøre.

Klar til å bestille? Det er enkelt og problemfritt å bestille rom på vårt hotell i Mandal. Sikre ditt opphold nå for en uforglemmelig opplevelse i denne kystperlen. Vi gleder oss til å ønske deg velkommen til hotellet vårt og bidra til å gjøre besøket ditt i Mandal til et virkelig minneverdig besøk.

bottom of page