top of page
Søk
  • Forfatterens bildeSteve Fisherman

Mandal og dens fantastiske steder

Mandal er en liten by sør i Norge. Den tiltrekker seg turister med trange gater, vakre bygninger og steder for spaserturer. Den enorme bystranden, festivaler og en park med lekeplasser appellerer til både voksne og barn.


Hva du bør se i Mandal?


Mandal kalles den norske Rivieraen og Norges skjulte paradis. Uansett årstid kan du tilbringe hyggelige stunder her, og nyte naturen. Unike panoramautsikter, frisk luft og det turkise havet gjør Mandal til en ekte oase for turister og nordmenn.Mandal in Norway
Mandal


Du kan alltid velge et koselig hotell i Mandal og bli bedre kjent med de kjente stedene i denne regionen.


Stranden Sjøsanden

800 meter langs Mannerfjorden. Flere ganger kåret til Norges beste strand.

Naturparken Furulunden

Hjertet av Mandal, hvor du kan gå, trene, slappe av, og ha piknik. Det er tilgang til strendene, lekeplasser for barn, og steder for camping.

Bytorget

Mandal er en by med kunstnerisk sjel; her finner du mange gallerier og kunstverksteder. Mandal Museum tilbyr en samling malerier av norske kunstnere.

Elven Mandalsselva

Byen ligger ved munningen av elven Mandalsselva, som gir rom for aktiv og ekstrem rekreasjon. Båtutleie, kajakkpadling, og fiske er alltid tilgjengelige

I tillegg kan du alltid utforske gatene i Mandal og finne mye interessant. Koselige kafeer med deilige retter, sjarmerende mat- og klesbutikker, vakre suvenirbutikker er alltid klare til å ønske besøkende velkommen. Du vil føle deg som en del av denne lille byen, og en gratis frokost på Kjøbmandsgaarden-hotellet vil gjøre turen enda mer hyggelig.


Komfortabelt avslapningshotell - Kjøbmandsgaarden Hotel


Inntrykkene fra reisen avhenger alltid av hvor du har bodd. Vårt hotell åpnet dørene i 1998. Det er plassert i en historisk bygning som har sin egen historie og atmosfære. Derfor er rommet ditt i Mandal fylt med hjemlig komfort og ideelt for avslapning og fornyelse.Hotel in Mandal


Alle som bor på hotellet vårt, fremhever slike fordeler:


  1. Ren og komfortabelt rom;

  2. Moderne design;

  3. Kvalitetsservice;

  4. Deilig mat;

  5. Rimelige priser.

Takket være dette blir oppholdet i Mandal enda mer hyggelig, mettet og uforglemmelig. Det lille hotellet blir ditt hjem i løpet av reisen. Etter en utmattende spasertur, en dag på stranden eller en båttur, vil du bli møtt med en myk seng og en deilig lunsj. Ekstra komfort tilbys av tilgang til internett, en komfortabel fellesplass og kjøkken. Hotellpersonalet gir støtte og service døgnet rundt.


Bestill et rom på Kjøbmandsgaarden Hotel i god tid - og rommet vil vente på deg til riktig tid. Du vil enkelt finne den vakre toetasjers bygningen som vil bli ditt hjem i Mandal. Roen og stillheten på hotellet vårt vil hjelpe deg med å slappe av fra støyen i store byer og nyte naturen. Velg nye ruter, vend tilbake til favorittstedene, nyt skjønnheten av den norske naturen, og vi vil sørge for at du har det perfekte oppholdet i denne perioden.


14 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page